Ikaros Aalst

info

Welkom bij schoonheidsinstituut Ikaros te Aalst.

Schoonheidsinstituut Ikaros is gelegen op wandelafstand van de grote markt in Aalst. Je wordt er hartelijk ontvangen en de wensen van de klant staan er centraal zodat je zorgeloos kan ontspannen en genieten van een aangename behandeling met relaxerende muziek.

Voor alle schoonheidsbehandelingen kan je terecht in het schoonheidsinstituut, na overleg wordt er een geschikte behandeling aangeboden afhankelijk van de juiste huidanalyse en de noden van de huid.

Schoonheidsinstituut Ikaros biedt zowel verzorgende als ontspannende traditionele behandelingen aan waaronder lichaams- en gelaatsverzorgingen, massages, make-up en ontharingen; zowel de klassieke waxbehandeling als de definitieve ontharingen met VPL Energist toestel. Het Schoonheidsinstituut biedt ook de nieuwste behandelingen aan voor huidverjonging zoals microdermabrasie, door middel van laag energetische LED-licht alsook hoog enegetische lichtbron met VPL Energist toestel.

Naast de verzorgend behandelingen kan je er ook terecht voor het plaatsen van gel nagels

Al de verzorgingen worden met Babor producten uitgevoerd.

Schoonheidsinstituut Ikaros staat sinds 1994 garant voor professioneel advies waarbij schoonheidsspecialiste Marleen u met raad en daad bijstaat met de uitgebreide keuze aan Babor producten.